Üniversitemiz ile EYÜDER Arasında Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYÜDER) arasında Eğitimde İş Birliği Protokolü imzalandı.
Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve EYÜDER Genel Başkanı Dr. Adem Çilek tarafından Rektörlük makamında imza altına alınan protokol törenine Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taner Altun, EYÜDER Genel Başkan Yardımcısı Gamzegül Engin, EYÜDER Trabzon İl Temsilcisi Süleyman Değirmenci ve EYÜDER Trabzon ilçe temsilcileri katıldı.
İmza altına alınan “Eğitimde İş birliği Protokolü” kapsamında, eğitim-öğretim alanında öğretim elemanlarının, personelin ve öğrencilerin sosyo-kültürel ve mesleki gelişimlerine destek olunması ayrıca bu çalışmaların yürütülmesine ilişkin süreçlerin planlanması amaçlanıyor.