TBMM 27. Dönem Başkanı Kahraman Üniversitemizi Ziyaret Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27. Dönem Başkanı İsmail Kahraman, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’yu ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan Karal ve Prof. Dr. Hüseyin Serencam ile Birlik Vakfı Ankara Şubesi Başkanı Muhittin Bal da hazır bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, TBMM 27. Dönem Başkanı İsmail Kahraman’ın ziyaretinden mutluluk duyduğunu dile getirerek kendisine teşekkürlerini iletti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, TBMM 27. Dönem Başkanı Kahraman’a günün anısına Türk Bayrağı plaketi takdim ederken, Başkan Kahraman ise Rektörümüze iki ciltlik Osmanlı Tarihi kitabı ile Kırk Hadis albümü hediye etti.