TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Rektörümüz Doğu Karadeniz Bölgesi Rektörleri ile Ordu’da Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yer alan üniversitelerin rektörleri, Ordu Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı.
Rektörümüz Prof. Dr. Aşıkkutlu, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile birlikte Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın misafiri oldu. 
Doğu Karadeniz Bölgesinde bulunan üniversite rektörlerinin bir araya geldiği toplantıda söz konusu üniversiteler arasındaki mevcut iş birlikleri değerlendirilerek yapılması planlanan yeni iş birlikleri üzerine görüşmeler yapıldı. Ayrıca bu tür toplantıların çeşitli konularda istişare edilmesi ve ortak karara ulaşılması adına önemli olduğu vurgulanarak iş birliğinin ve yardımlaşmanın düzenli olarak devamının sağlanmasının gerekliliği ifade edildi.
Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, istişare toplantısının gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere ve ev sahipliğinden ötürü Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’a teşekkür dileklerini iletti.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat