Üniversitemizin Kontenjanları Bu Yıl da Yüzde 100'e Yakın Doluluk Oranına Ulaştı

Üniversitemiz, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS-2024) yerleştirme sonuçlarına göre lisans ve ön lisans programlarında yüzde yüze ulaşan doluluk oranı ile en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer aldı.

2024 YKS yerleştirme sonuçları doğrultusunda Üniversitemiz lisans programlarına bin 316 öğrenci yerleşirken, ön lisans programlarına ise bin 376 öğrenci yerleşti. Bu sonuçlara göre 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için lisans ve ön lisans programlarında açılan 2 bin 741 kişilik kontenjana 2 bin 731 öğrencinin yerleşmesiyle Üniversitemiz lisans ve ön lisans programlarının kontenjanları yüzde yüze yakın doluluk oranına ulaştı.