15 Temmuz Bilinçlendirme Hareketine İnteraktif Destek

Hukuk Fakültemiz tarafından düzenlenen “Hukuki Açıdan 15 Temmuz Darbe Girişimi” konulu webinar programında alanlarında uzman akademisyenler hukuki yönleriyle hain kalkışmayı anlattı. Darbe girişimine hukuki açıdan bakan katılımcıların sunumu büyük ilgi ve beğeni topladı.

Üniversitemiz Hukuk Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Soner Demirtaş’ın moderatörlüğünde TRÜ-UZEM altyapısı üzerinden canlı yayınlanan ve soru-cevap formatıyla gerçekleştirilen programa Hukuk Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Yeşim Çelik ile İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Fatma Sümer konuşmacı olarak katıldı. Programı akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve personelimiz ile Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu canlı olarak takip ettiler.