Fatih Sultan Mehmet Camii’nde 15 Temmuz Mevlidi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Merkez Kampüsümüz içerisindeki Fatih Sultan Mehmet Camii’nde başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen Mevlid-î Şerif okundu. Cuma Namazı öncesinde düzenlenen programda Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Serencam ile akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda cemaat hazır bulundu.

Caminin her iki katının da dolduğu programda Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu’nun Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra İlahiyat Fakültemiz’den Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Erol Mevlid-i Şerif ve Nâât okudu. Programın sonunda kalabalık cemaat, Öğr. Gör. Mustafa Kurukız’ın yaptırdığı duaya hep birlikte amin dedi. Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu aziz şehitlerimize bir kez daha rahmet dilerken Mevlid-i Şerif programına katılanlara teşekkür etti.