TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Öğrenci Kulüp Başkanları Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serencam ve Başkan Ekim ile Buluştu

Üniversitemiz öğrenci kulüp ve topluluk başkanları, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Serencam ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ile kahvaltıda bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Serencam ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in yanı sıra Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Recep Demir, Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ve Genç Ofis temsilcileri ile öğrenci kulüp ve topluluk başkanları katıldı.

Kahvaltıda konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Serencam, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e organizasyondan dolayı teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Serencam, üniversite yönetimi olarak her zaman öğrencilerden gelecek talep ve önerileri dinlemeye ve değerlendirmeye hazır olduklarını vurguladı.

Öğrencilerin fikirlerini alabilmenin önemini vurgulayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise öğrencilerin taleplerine çözüm odaklı bir şekilde yaklaşmayı sürdüreceklerini belirtti. Öğrencilerin taleplerini ve çözüm önerilerini not alan Başkan Ekim, Akçaabat Belediyesi’nin olanaklarının öğrenciler için seferber edileceğini ifade etti. Kahvaltı, toplu hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat