TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Başlama Vuruşu Rektörümüzden

Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen “Kurumlar Arası Futbol Turnuvası” başladı. Turnuvanın açılış maçında başlama vuruşunu Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim yaptı.

Akçaabat Belediyesi’nin kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimi güçlendirmek adına gerçekleştirdiği turnuvanın ilk karşılaşması oynandı. Etkinliğin açılış mücadelesine Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve kuruluşlardan temsilciler katıldı. Üniversitemizi temsilen katılan ekibimizin yanı sıra 26 farklı kamu biriminden oluşturulan takımların ter dökeceği turnuva kapsamında 79 müsabaka oynanacak.

Amacımız İletişimi Artırmak

300 kişinin katılacağı turnuvanın açılış mücadelesinde konuşan Başkan Ekim, etkinliğin pandemi öncesinde de gerçekleştirildiğini ve kısa bir aradan sonra tekrar organize edildiğini, bu kapsamda da gelenekselliğini kazanacağını ifade etti. Temel motivasyonun kurumlar arasındaki birlik ve beraberliği artırmak olduğunu dile getiren Başkan Ekim, bu etkinlikle birlikte kuruluşlar arasındaki iletişimin güçleneceğine dair temennilerini belirtti.

Turnuva kapsamında oynanacak ilk karşılaşmanın başlama vuruşunu Rektörümüz Prof. Dr. Aşıkkutlu ve Başkan Ekim gerçekleştirdi. Rektörümüz Aşıkkutlu, turnuvanın organizasyonunu üstlenen Akçaabat Belediyesi’ne teşekkür ettikten sonra katılımcı tüm takımlara başarı diledi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat