Rektörümüzden Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanlığımıza Kutlama Ziyareti

Yükseköğretim Kurumu (YÖK), Üniversitemiz Siyasal Bilgiler Fakültesine dekan ataması yaptı. Üniversitemiz Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Nihat Yılmaz’ın atanması münasebetiyle Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu Fakültemize kutlama ziyaretinde bulundu. Rektörümüz, beraberindeki yardımcıları Prof. Dr. Atilla Çimer, Prof. Dr. Hasan Karal ve Prof. Dr. Hüseyin Serencam ile birlikte yeni dekan Prof. Dr. Yılmaz’ı ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun dileklerini iletti.

15 Eylül 2023 tarihi itibariyle İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nin bölünmesi ile kurulan fakültede yapılanma sürecini tamamladıklarını belirten Dekan Prof. Dr. Nihat Yılmaz, yönetimimizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve önümüzdeki yükseköğrenim dönemine daha verimli bir şekilde başlamanın hazırlığı içerisinde olduklarını ifade etti. Rektör ve rektör yardımcılarımız ziyaretleri sırasında fakülte hocalarımızla ve sınav hazırlığı yapan öğrencilerle de bir süre sohbet ederek final sınavlarında başarılar diledi.