TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Fatih Eğitim Fakültemizde Devir Teslim Töreni

Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi dekanlık görevine Prof. Dr. İsmail Hakkı Demircioğlu atandı. Daha önce aynı fakültede uzun yıllar öğretim üyesi olarak çalıştıktan sonra Ankara’da İçişleri Bakanlığı Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi’nde yaklaşık iki dönem kurucu dekanlık görevini yürüten Demircioğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu’nun da katıldığı törende dekanlık görevini Prof. Dr. Atilla Çimer’den devraldı. Prof. Dr. Çimer, törende Prof. Dr. İsmail Hakkı Demircioğlu’ya ‘Hayırlı olsun’ diyerek çiçek takdim etti.
DAHA YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIZ
Fatih Eğitim Fakültesi dekanlık makamında gerçekleştirilen devir-teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu’nun yanısıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Atilla Çimer, Prof. Dr. Hasan Karal, Prof. Dr. Hüseyin Serencam katıldı. Törende görevi devreden Prof. Dr. Atilla Çimer, “İsmail Hakkı Hocamız yabancı olmadığı bir fakültenin başına geçmiş olmanın avantajlarını kullanacaktır. Fatih Eğitim Fakültemizi daha yükseklere taşıyacaktır. Kendisine görevinde başarılar diliyorum” derken, Demircioğlu da kendisinden önce bu makamda görev yapan dekanlara ve Prof. Dr. Çimer’e şükran ve minnet duygularını dile getirdi. Dekan Demircioğlu, “Eğitim Fakültemizin köklü bir geçmişi ve geniş bir birikimi var. Birlik-beraberlik ruhuyla çalışarak Fakültemizin marka değerini hep birlikte daha da yükseğe çıkaracağız” ifadelerini kullandı.
REKTÖRÜMÜZ’DEN TAM DESTEK
Törene katılan Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu ise, yeni dekan Demircioğlu‘nu tebrik, önceki dekan Çimer’e teşekkür ederek görev değişikliğinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve: “İsmail Hakkı Hocamızın Fakültemizde ve Akademide geçen 30 yılı aşkın akademik ve idari geçmişinde edindiği bilgi, birikim ve tecrübesiyle Üniversitemizin en köklü birimi olan Fatih Eğitim Fakültesini daha ileri seviyeye çıkaracağına inanıyorum. Bu süreçte yönetim olarak bizler daima destekçisi olacağız ve inşallah hep birlikte bu hedefimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat