Prof. Dr. Mansur Caferov’dan veda ziyareti

Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi ve Azerbaycan Cumhuriyeti vatandaşı Prof. Dr. Mansur Caferov, emekliliği dolayısıyla Rektörlüğümüze veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Prof. Dr. Mansur Caferov, görev yaptığı süre boyunca Üniversitemizde gördüğü yakın ilgi ve destekler için başta Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu olmak üzere, Rektörlüğümüze teşekkür etti.  Rektörlüğümüz adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla ÇİMER,  Prof. Dr. Caferov’a gerek Karadeniz Teknik Üniversitesi gerekse Trabzon Üniversitesi çatısı altında üniversitelerimize, şehrimize ve ülkemize yaptığı önemli katkılar ile sunduğu sanat eserlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.