Akademisyenlerimize Tebrik

TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı’na Fatih Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hikmet Yazıcı tarafından sunulan “Değişim Aşamaları Modeli Temelli Mobil Sigara Bırakma Uygulamasının Geliştirilmesi ve Etkililiğinin Sınanması” başlıklı proje önerisi desteklenmeye hak kazanmıştır.

TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı’na Fatih Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Aslan tarafından sunulan “Öğretmenlerin 3b Materyal Yolculuğu: Fizik, Kimya ve Biyoloji Öğretiminde Kullanılacak 3b Katı Modellerin Tasarlanması, Uygulanması ve Değerlendirilmesi” başlıklı proje önerisi desteklenmeye hak kazanmıştır.

Akademisyenlerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.