Doğu Karadeniz Bölgesi Rektörleri Rize’de Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bulunan üniversitelerin rektörleri, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ev sahipliğinde buluştu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde düzenlenen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Bayburt Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ve  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman katıldı. Toplantıda, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bulunan üniversiteler arasındaki mevcut iş birlikleri değerlendirilerek yeni iş birlikleri üzerine görüşmeler gerçekleştirildi.