Üniversitemiz ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü Arasında “Erasmus” İş Birliği

Üniversitemiz ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında “Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı” başlıklı projeye yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Hazırlanan iş birliği protokolü, Üniversitemiz Rektörlük makamında düzenlenen törende Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve İl Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu tarafından imza altına alındı. İmza altına alınan “Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı” kapsamında, Erasmus programında yer alacak katılımcı öğretmen ve öğrencilerin, yabancı dil ve kültürlerarası iletişim becerilerini geliştirmenin yanında kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemek ve İngilizce eğitimindeki kaliteyi artırmak amaçlanıyor.