Üniversitemizde Bilgi Paylaşımı ve Değerlendirme Toplantısı

Üniversitemiz Genel Sekreterliği koordinesinde bilgi paylaşımı ve değerlendirme toplantısı yapıldı.
Üniversitemiz Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’ndeki toplantıya Genel Sekreter Yardımcılarımız Halil İbrahim Arslan, Kasım Katırcı, Üniversitemiz Daire Başkanları, Fakülte, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Devlet Konservatuvarı, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu sekreterleri katıldı.
Üniversitemizin idari teşkilatında bulunan birimlerin verimli, düzenli ve uyumlu şekilde çalışmasının sağlanması kapsamındaki yeniliklerin değerlendirildiği toplantıda, motivasyon, yenilikçi davranış, yeni bilgiyi ve gelişmeleri öğrenme ve uygulama becerisi, bilgi paylaşımını etkileyen kurumsal, teknolojik ve bireysel faktörler konusunda bilgi alışverişinde bulunularak çözüm önerileri ve değerlendirmeler görüşüldü.