“Büyükşehir Belediyemize Müteşekkiriz”

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Hasan Karal'a nezaket ziyaretinde bulundu. Prof. Dr. Hasan Karal’ın Rektörlükteki odasında gerçekleşen ziyarette Rektör Vekilimiz, Üniversitemize sunmuş oldukları katkılar ve verdikleri destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile ekibine teşekkürlerini iletti.

Rektör yardımcılarımızdan Prof. Dr. Atilla Çimer, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Ufuk Töman ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Danışmanı Ömer Gedikli’nin de hazır bulunduğu nezaket ziyaretinde kurumsal işbirliği çerçevesinde merkez yerleşkemizde planlanan yeni faaliyet ve projelere ilişkin konular da ele alındı. Karal, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Üniversitemize birçok alanda verdikleri destekten ötürü Büyükşehir Belediyemize müteşekkiriz” dedi. Ziyaret sonunda Rektör Vekilimiz Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Üçüncü'ye fincan takımı takdim etti.