TRABZON ÜNİVERSİTESİ

“İş Mülakatı Simülasyonu”nu Başarıyla Tamamlayan Öğrencilerimiz Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından, öğrencilerimizin mezuniyetleri sonrası iş görüşmelerinde başarı oranlarının artırılması amacıyla düzenlenen “İş Mülakatı Simülasyonu” etkinliğini başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’yu ziyaret etti.

Ziyarette, “İş Mülakatı Simülasyonu” etkinliğini başarıyla tamamlayan öğrencilerimize, Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Emre Ş. Aslan ile Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü Liderleri Emel Şahinler ve Barış Kandil eşlik etti. Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Emre Ş. Aslan “İş Mülakatı Simülasyonu” etkinliğiyle ilgili kısa bir sunum gerçekleştirerek Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’nun etkinlikle ilgili sorularını yanıtladı.

Öğrencilerimizi mezun olduktan sonra da destekleyeceğiz

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ise öğrencilere tavsiyelerde bulunarak “Öğrencilerimizin bu tür etkinliklere katılması bizleri çok mutlu ediyor. Bizler öğrencilerimizi sadece okul hayatı boyunca değil mezun olduktan sonra da takip edecek ve destekleyeceğiz. Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz üzerinden çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin bu etkinliklere katılım sağlaması, mezun olduklarında daha donanımlı olmalarını sağlayacak ve iş arama süreçlerinde kendilerine avantaj sağlayacaktır” dedi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat