“2021 Yılı Türk Yükseköğretim Sisteminde Mesleki Eğitim” Konferansı Düzenlendi

YÖK Başkan Başdanışmanı ve Kocaeli Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu’nun “2021 Yılı Türk Öğretim Sisteminde Mesleki Eğitim” konulu konferansı, Tonya Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde gerçekleşti.

Tonya Kapalı Spor Salonunda düzenlenen konferansa, AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Tonya Kaymakamı Muhammet İkis, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ve Tonya Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. İlyas Ün ile çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği konferansta Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, ülkemizde mesleki eğitimin niteliğinin daha da artırılmasının küresel rekabet açısından önemine değindi. Mesleki eğitimde kısa zamanda büyük mesafeler kat edildiğini kaydeden Prof. Dr. Komsuoğlu, öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerini artırmaları noktasında tavsiyelerde bulundu. Etkinlik, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’nun Prof. Dr. Komsuoğlu’na plaket takdimiyle sona erdi.