Üniversitemiz Uluslararası Göçmenler Günü Etkinliğinde Tanıtıldı

Trabzon Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Ortahisar Halk Eğitim Müdürlüğü ve Afganistan Hazaraları Kültür ve Dayanışma Derneği iş birliğinde çok sayıda kamu ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen “Gelin Tanış Olalım” temalı etkinlikte Üniversitemiz tanıtıldı.

Uluslararası Göçmenler Günü dolayısıyla Hamamizade İhsan Bey kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Serencam, İl Göç İdaresi Müdürü Ramazan Latifoğlu ve kamu kuruluşlarının temsilcileri ile Trabzon’da bulunan yabancı uyruklu vatandaşlar katıldı. Etkinlikte Üniversitemizin yanı sıra çok sayıda kamu ve sivil toplum kuruluşlarının stantları yer aldı.  “Kültürlerin Buluşma Noktası Trabzon” başlığı ve “Gelin Tanış Olalım” temasıyla gerçekleştirilen etkinliğe kentimizde bulunan yabancı kökenli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.