TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemizde Erasmus Akreditasyonu ve Kültür Programı-3 Projesi Protokolü

"Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı Projesi - 3" kapsamında Rektörlğümüz ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokolün süresi Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu ve İl Millî Eğitim Müdürü Sn. Hasan Uygun’un imzalarıyla uzatıldı.

Fatih Yerleşkemizdeki Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleşen protokol imza törenine Üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına da İl Müdürü Hasan Uygun katıldı. Protokol, Rektörümüz Âşıkkutlu ile İl Milli Eğitim Müdürü Uygun tarafından imza altına alındı.

İmzalanan protokolle Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan öğretmen ve öğrencilerin yabancı dil becerilerini artırmak, katılımcı öğretmen ve öğrencilerin hareketlilik öncesi dilsel ve  kültürel hazırlıklarını tamamlamak, yabancı dilde iletişim kurma becerilerini geliştirmek, yabancı dil eğitiminde kullanılan yenilikçi yöntem ve teknikler ile katılımcıların yabancı dil gelişimini desteklemek, öğretmen ve öğrencilerin yabancı dil becerilerinin geliştirilmesine yönelik işbirliğini güçlendirmenin amaçlandığı vurgulandı.

Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı 3 ile Trabzon’daki Erasmus projeleri kapsamında yurtdışı faaliyetlerine katılacak olan öğretmen ve öğrencileri yurtdışı faaliyetlerini en iyi şekilde hazırlamak ve bu bağlamda üniversite ile iş birliği yaparak alınacak eğitimlerin kalitesini artırma projesi ise programın ana içeriğini oluşturuyor.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat