Üniversitemizden “Kurtuluş’tan Cumhuriyet’e Türkiye” Webinarı

Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi tarafından Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümü dolayısıyla “Kurtuluş’tan Cumhuriyet’e Türkiye” webinarı düzenlendi.

Moderatörlüğünü Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Akpınar’ın yaptığı webinara, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Öksüz ve Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rahmi Çiçek konuşmacı olarak katıldı.

Webinarda konuşmacılar, Cumhuriyet’in kuruluşundaki fikri temel, cumhuriyete giden yolda önemli kilometre taşları, meclis hükümet sistemin temel dayanakları, cumhuriyet rejimi ve bu rejime sahip çıkma konularındaki görüşlerini katılımcılarla paylaştı.

Akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve davetlilerin katıldığı webinar, dilek, temenni ve teşekkür konuşmalarının ardından son buldu.

Yayını izlemek için tıklayınız.