Tonya Meslek Yüksekokulu “Bağımlılıkla Mücadele” Konferansı

Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu, Tonya İlçe Emniyet Amirliği birlikte 14 Ekim 2021 Perşembe günü saat 11.00’de “Bağımlılıkla Mücadele” konferansı düzenledi. Tonya Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşen programa; Tonya Kaymakamı Sayın Muhammet İkis, Tonya İlçe Emniyet Amir V. Sayın Osman Ersen Yılmaz, Yüksekokul Müdürü Sayın Öğr. Gör. İlyas Ün, Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. Dr. Galip Usta ve Sayın Öğr. Gör. Neşe İşcan Ayyılıdız, Daire Başkanı Sayın Recep Demir, Şube Müdürü Sayın Harun Mollaoğlu, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden Komiser Yardımcısı Sayın Erdoğan Özer, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden Polis Memuru Sayın İlhan Tozluyurt, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program kapsamında; Sayın Osman Ersen Yılmaz ve Sayın Erdoğan Özer tarafından “Bağımlılıkla Mücadele” konusunda sunum ve kısa film gösterimi yapıldı, ayrıca Sayın İlhan Tozluyurt tarafından da “Dijital Bağımlılık” ile ilgili sunum gerçekleştirildi. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami ölçüde dikkat edilerek gerçekleşen programda, bağımlılık süreci ile alakalı dikkat çekici mesajlar verildi.