TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Rektörümüz Yeni Akademik Yıl Açılış Töreni’ne Katıldı

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Hüseyin Serencam ile birlikte Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “2021-2022 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni”ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törene, çok sayıda devlet erkânının yanı sıra Bakanlar, YÖK Üyeleri, Büyükelçiler, ilgili Kurum Başkanları, üniversite rektörleri ile öğrenciler katıldı.

Törende, Prof. Dr. Ali Tüfekçi yönetimindeki İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrası tarafından icra edilen müzik dinletisinin ardından “Yükseköğretim” başlıklı Türk Yükseköğretimi’nin gelişim sürecini ve mevcut durumunu anlatan bir video gösterimi yapıldı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış hitapları ile devam eden törenin sonunda, YÖK tarafından her yıl bireysel ve kurumsal olmak üzere iki kategoride verilen “YÖK 2021 Üstün Başarı Ödülleri”, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ödülleri almaya hak kazanan akademisyenlere ve yükseköğretim kurumlarına takdim edildi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat