Dezenformasyonla Mücadelede Biz de Varız

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca dezenformasyonla mücadele konusunda harekete geçilmesinin ardından bu kapsamda Trabzon’da da kurumsal güçler birleştirildi. Valilikte düzenlenen toplantıda İletişim Başkanlığı Bölge Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Üniversitemiz arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol imza törenine Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu katıldı.

Dezenformasyonla Mücadele Protokolü kapsamında İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nde görevli uzmanlar tarafından projeye dahil olan kurumlarda görevli eğitmenlere eğitimler verilerek süreci tamamlayan gönüllü eğitmenler aracılığıyla okullar, KYK yurtları, gençlik merkezleri, üniversiteler ile belirlenen kamu kuruluşlarında bir dizi etkinlik tertip edileceği, bu sayede ‘dezenformasyonla mücadele’ konusunda bilinç oluşturulacağı belirtildi.