TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Akademisyenimize Tebrik

Üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Ali Kürşat Erümit tarafından sunulan 2021-1-TR01-KA130-HED-000005861 numaralı Erasmus+ Programı 2021 dönemi Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu için Akreditasyon başvurusu Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

Konsorsiyum akreditasyonunun hedefleri; ülkemizde uzaktan eğitim alanında çalışan personelin mesleki ve kişisel gelişiminin desteklenmesi, istihdam potansiyeli olan bireylerin alana özgü yetkinlik kazandırılması, organizasyonel yapılanmanın iyileştirilebilmesi ve işbirliği ile geliştirilecek olan yenilikçi bir uzaktan eğitim modelinin ulusal ve uluslararası boyutta yaygınlaştırılmasıdır. Bu hedef doğrultusunda oluşturulan konsorsiyum ile eğitim ve öğretim için personel hareketlilikleri, çalışmalar için öğrenci hareketliliği, staj için öğrenci hareketliliği ve karma yoğun program faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Trabzon Üniversitesi’nin başvuru sahibi olduğu ve 7 yıl süreli Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezleri konsorsiyumunun üyeleri; Atatürk Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’dir.

Akademisyenimizi ve UZEM ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

İlgili Resimler


Menüyü Kapat