TRABZON ÜNİVERSİTESİ

“15 Temmuz Hain Darbe Girişimi; Millilik ve Yerlilik Yolculuğumuz” Webinarı Gerçekleştirildi

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında üniversitemiz tarafından “15 Temmuz Hain Darbe Girişimi; Millilik ve Yerlilik Yolculuğumuz” isimli webinar düzenlendi.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen ve moderatörlüğünü üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Akpınar’ın yaptığı webinara, konuşmacı olarak Askeri Güvenlik ve Savunma Stratejileri Uzmanı Emekli Tuğgeneral Yücel Karauz ile ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı ve Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Sektör Başkanı Emekli Albay Bayram Gençcan katıldı.

Moderatör Doç. Dr. Mehmet Akpınar’ın açılış konuşması ve ardından Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’nun selamlama konuşmasıyla başlayan webinar, konuşmacıların özgeçmişlerinin takdim edilmesi ile devam etti.

Soru-cevap şeklinde ilerleyen webinarda konuşmacılar, Türk savunma sanayinin gelişim sürecini değerlendirip yaşanan güncel gelişmeleri aktardılar.

Konuşmacılar, ASELSAN ve savunma sanayi firmalarımızın gelişim sürecini tarihsel çerçevede örnek olaylarla anlatıp savunma sanayinde millî birlik ve yerli üretimin önemine değindiler.

Akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve davetlilerin katıldığı webinar, dilek, temenni ve teşekkür konuşmalarının ardından son buldu.

Yayını izlemek için tıklayınız.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat