TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Cumhurbaşkanlığı Resmî Açılış Törenine Katıldık

Cumhurbaşkanlığımızca Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Törenine Üniversitemiz heyeti de katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve rektörleri ağırladığı programda Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu ve beraberindekiler Trabzon Üniversitesi’ni temsilen yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan törende yaptığı konuşmada toplumların değerinin ilim ve bilim insanlarına verilen değerle ölçüldüğünü belirterek, "Sürekli gelişmenin, ilerlemenin, gücünü muhafaza etmenin yolu, bilimde, kültürde ve sanatta mümbit bir iklime sahip olmaktan geçer. Bizim üniversitelerimizin üzerine titrememizin arkasında işte bu anlayış vardır" ifadelerini kullandı.

Geniş katılımlı törende Rektörümüz ile birlikte Prof. Dr. Suat Ünal, Doç. Dr. Semra Çinemre, Dr. Öğretim Üyelerimiz Yaşar Selçuk Erbaş ve Ercan Sarıcaoğlu, Araştırma Görevlimiz Fatma Eski ve yeni dönem yüksek lisans öğrencilerimizden Tayyar Safa Sağdıç ile lisans öğrencilerimizden Tuğba Nur Şeker hazır bulundu.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat