TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Başkonsolos Japaridze'nin Veda Yemeğine Katıldık

Gürcistan Demokratik Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze'nin görev yerinin değişmesi nedeniyle Nihat Usta Köfte Salonunda onuruna bir veda yemeği düzenlendi. Yemekte dostları ve sevenleri ile Trabzon'da birlikte çalıştığı isimler ve kurum-kuruluş temsilcileri Japaridze'yi yalnız bırakmadı.

Son derece sıcak ve samimi bir havada geçen yemekte Üniversitemizi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer temsil etti. Dost ve komşu Japaridze'nin Trabzon'da görevde bulunduğu süre içerisinde turizm temsilcileri ve bürokrasi ile pozitif bir sinerji oluşturduğunu ifade eden Çimer, güleryüzlü Başkonsolosun özellikle üniversiteler ve spor kulüpleri ile güçlü bağlar kurduğunu dile getirerek Trabzon'a katkılarından dolayı kendisine teşekkür etti.

Veda yemeğine katılanlar da Trabzon'daki başarılı çalışmaları nedeniyle ülkesi tarafından taltif atamasına layık görülen  Japaridze'ye bundan sonraki görev yerinde yeni başarılar diledi. Yemek, karşılıklı hediyelerin ardından sona ererken Rektör Yardımcımız da Başkonsolosa bir anı plaketi takdim etti. Japaridze'nin Ekim ayından itibaren Atina Büyükelçisi olarak görev yapacağı belirtildi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat