YÖKAK İzleme Takımı Üniversitemizde

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) İzleme Programları kapsamında Üniversitemizi ziyaret etti.

Dört kişiden oluşan YÖKAK İzleme Takımı, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Atilla Çimer, Prof. Dr. Hasan Karal, Prof. Dr. Hüseyin Serencam, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Ufuk Töman, Kalite Komisyonu ve Senato üyelerimiz ile görüşerek teknik konularda temaslarda bulundu.

İzleme Takımına üyelerine, Üniversitemizin kalite güvencesi ve Planla-Uygula-Kontrol et-Önlem al (PUKÖ) döngüsü bağlamında yapmış olduğu çalışmalara ilişkin bir sunum gerçekleştirildi. Kurumsal İç Değerlendirme Raporu (KİDR) ve Kurumsal Geri Bildirim Raporu (KGBR)’na da yer verilen sunumda “geliştirmeye açık yönler” ele alındı. İzleme Takımı ve Komisyon Üyelerinin fikir alışverişinde bulunduğu toplantıda kalite kültürünün Üniversitemizde yaygınlaştırılmasını temin edecek değerlendirme ve öneriler görüşüldü.