Kalite Komisyonu Üyeleri Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü birimi tarafından düzenlenen Kalite Komisyon Toplantısında kurumsal niteliğin artırılması konusunda yol haritası çizildi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer Başkanlığında senato toplantı salonumuzda düzenlenen programa Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Ufuk Töman, Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Selcen Sarı Aytekin ve kalite kurullarımızda görevli öğretim elemanları ile üye öğrenci temsilcileri katıldı.

Kısa adı YÖKAK olan Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından 18 Eylül 2023 günü Üniversitemizde yapılması planlanan ziyaret öncesinde kalite komisyonu üyelerinin bir araya geldiği program yaklaşık 3 saat sürdü. YÖKAK Trabzon Üniversitesi yönetici temsilcimiz olarak konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer; teknik, akademik ve idari insan kaynaklarında kalite kriterlerine ilişkin idari beklentileri içeren güncel bir sunum gerçekleştirdi.