Prof. Dr. Levent Akın Üniversitemizi Ziyaret Etti

Bölge iş insanları ve Üniversite temsilcilerinin katılacağı Anadolu Girişimciliğini Güçlendirme Projesi Toplantısı için Trabzon’a gelen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent Üniversitemizi de ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu ve Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Atilla Çimer, Prof. Dr. Hasan Karal ile Prof Dr. Hüseyin Serencam tarafından karşılanan konuk Rektör Levent, Rektörlük makamında Prof. Dr. Âşıkkutlu ile bir süre sohbet ederek görüş alış verişinde bulundu.

Son derece sıcak ve samimi bir havada geçen sohbette iki rektör, 2023-2024 yükseköğretim dönemine ilişkin genel planlamaların yanı sıra iki üniversitenin aktif katılım sağladığı ar-ge temalı programlara ilişkin değerlendirmeler yaptı. Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu misafirine ziyaret anısına Üniversitemiz logosunu içeren gümüş işlemeli telkâri bir plaket hediye ederken, Prof. Dr. Akın Levent de Hocamıza üzerinde çini sanatı işlemeleri bulunan kurumsal logolu porselen bir tabak takdim etti.