TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Vali Ustaoğlu’ndan Rektörümüze Veda Ziyareti

Balıkesir Valiliği'ne atanan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu'ya veda ziyaretinde bulundu.

Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü’nde gerçekleşen veda ziyaretinde Vali Ustaoğlu’nu Rektörümüz Âşıkkutlu ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Karal ve Prof. Dr. Hüseyin Serencam karşıladı.
Trabzon’daki beş yıllık görev süresi boyunca Trabzon Üniversitesi ile yakın iş birliği içinde olmaktan ve birlikte yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ustaoğlu, bu anlamda da Trabzon'dan güzel anılarla ayrılacağını belitti.
Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu da Vali Ustaoğlu'nun  veda ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek teşekkürlerini ifade etti. 
Trabzon'da bulunduğu süre içinde gerek Trabzon ilimize gerekse Üniversitemize gösterdikleri yakın ilgi, verdikleri destek ve gerçekleştirdikleri çok değerli hizmetlerinden dolayı şahsı ve kurumu adına ayrıca şükranlarını ileten Rektörümüz Áşıkkutlu, Vali Ustaoğlu'na hayırlı olması temennisiyle yeni görevinde başarılar diledi.

 

İlgili Resimler


Menüyü Kapat