TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemiz Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliklerinde Tanıtıldı

Hayat Boyu Öğrenme Haftası dolayısıyla Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen sergide Üniversitemiz de açılan stantta tanıtıldı. 

Trabzon Valiliği bahçesinde açılan tanıtım standı ile ilgili bilgi veren Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ali Kürşat Erümit, stantta üniversitemizin hayat boyu öğrenme kapsamındaki faaliyetleri hakkında tanıtım gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında açılan standın Üniversitemizin tanıtımı adına önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan ERÜMİT, “Kuruluşundan bugüne hayat boyu öğrenme kapsamında gerçekleştirdiği faaliyetlerle her yaştan öğreneni kapsayan Trabzon Üniversitesi, bünyesinde bulundurduğu merkezlerle farklı alanlarda çok sayıda eğitim düzenlemektedir. 7 Fakülte, 6 Meslek Yüksekokulu, 2 Yüksekokul, 1 Devlet Konservatuvarı, 2 Enstitü ve 11 Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Trabzon’un yükselen bir değeri olan Trabzon Üniversitesi tarafından hayat boyu öğrenme kapsamında yapılan çalışmalar, toplumun her kesimine hitap eden sertifika/kurs programları, uzaktan tezsiz yüksek lisans programları, eğitim webinarları, ulusal ve uluslararası sempozyum faaliyetleri gibi kişisel ve mesleki gelişimi destekleyici eğitimlerin düzenlenmesi ve sürdürülmesi şeklinde özetlenebilir.” dedi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat