TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemiz Stajyer Öğrencilerine Katılım Belgeleri Takdim Edildi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda yürütülen Ulusal Staj Programı'nı Üniversitemizde başarıyla tamamlayan 11 öğrenciye, ‘katılım belgeleri’ takdim edildi.

Cumhurbaşkanlığınca hayata geçirilen "Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi" kapsamında Üniversitemiz bünyesinde stajyer olarak görev alan öğrenciler için "Belge Takdim Töreni" düzenlendi.

Üniversitemiz Senato Salonu’nda gerçekleşen törene Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Karal, Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Ufuk Töman, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Recep Çolak, Kurumsal İletişim Direktörü Öğr. Gör. Göksel Çelenk, staj uygulaması yapılan birimleri temsilen Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Zühal DİNÇ ALTUN ve Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Gürhan BEBEK, Sporda Performans Değerlendirme ve Yetenek Seçimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğr. Gör. Hüsnü CANBOLAT, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mehmet ÖZBİLGİ ve Şube Müdürü Emriye ALTUNTAŞ ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Harun MOLLAOĞLU ve stajyerler katıldı.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, stajyerleri her zaman Trabzon Üniversitesi’ne beklediklerini dile getirerek stajyerlerden staj boyunca kazanmış oldukları deneyimlerine dair bilgi aldı.

Ulusal Staj Programı kapsamında Trabzon Üniversitesi’ni tercih ettiklerinden dolayı stajyer öğrencilere teşekkürlerini ileten Rektörümüz Âşıkkutlu, “Staj organizasyonunu gerçekleştiren Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne ve merkezimizin müdürü Öğr. Gör. Recep Çolak hocamıza, emeği geçen bütün çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda daha fazla sayıda öğrencimize staj verme imkânımız da olacaktır. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Kariyerinizin gelecek aşamalarında planlamalarınız ne ise gönlünüze göre gerçekleşmesini temenni ediyorum.” dedi.

MESLEĞİNİZİN EN ÜST NOKTALARINDA BAŞARILI BİR ŞEKİLDE SİZLERİ GÖRMEK BİZLERİ ÇOK MUTLU EDECEKTİR

Stajın, eğitimin sahadaki karışlığı noktasında deneyim yaşama imkânı yaşattığını ifade eden Rektörümüz Âşıkkutlu, “Yapmış olduğunuz pratiklerle çalışma hayatınız noktasında bir adım attınız. Bundan sonra bunu geliştirmeniz gerekiyor. Staj uygulamaları mesleğinize yönelik, kariyerinizi nasıl geliştireceğinize yönelik bir planlama yapma noktasında büyük önem arz ediyor. Biz üniversite olarak yapabileceklerimiz noktasında her zaman yanınızdayız. Üniversitemiz sadece bizim değil Türkiye’mizin ve dünyanın her tarafından gelecek öğrencilerimizin de eğitim-öğretim kariyer planlaması yapabileceği bir üniversitedir.  Bu konuda bütün gücümüzle, yardımcı olmaya, destek vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. İstekli, heyecanlı bir şekilde stajınızı yaptığınız için sizleri ayrıca tebrik ediyorum. Mesleğinizin en üst noktalarında başarılı bir şekilde sizleri görmek bizleri çok mutlu edecektir.” diye konuştu.

Dilek ve temennilerden sonra Rektörümüz Âşıkkutlu tarafından, stajyer öğrencilere “katılım belgeleri” takdim edildi.

 

 

 

 

 

 

Menüyü Kapat