TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Erasmus+ KA131 Konsorsiyum Projemiz Kabul Edildi

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) Erasmus+ KA131 Konsorsiyum Projesi, hibe desteği almaya hak kazandı.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz’in konsorsiyum lideri olduğu, 2023 yılı başvuru döneminde Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği- KA131 (Programla İlişkili Ülkeler ve Programla İlişkili Olmayan Ülkeler ile Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği) proje başvurusu 70 bin 450 Euro bütçe ile desteklenecek.

Atatürk Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin konsorsiyum üyesi oldukları proje kapsamında hem Üniversitemiz öğrencilerinin hem de öğretim elemanlarının faydalanabileceği proje ile toplamda uluslararası 34 hareketliliğin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Konsorsiyumdaki bu hareketlilikler personel ders verme hareketliliği, personel eğitim alma hareketliliği ve öğrenci staj hareketliliğinden oluşuyor.  

Başvuru sahibi UZEM Müdürümüz Doç. Dr. Ali Kürşat Erümit, projenin kabulü vesilesiyle desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu’ya teşekkürlerini iletti.  Erümit, UZEM’de görevli öğretim elemanlarımızı da tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat