TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemiz, Altındağ Belediyesi Tarafından Düzenlenen “Üniversite Tanıtım Günleri”ne Katıldı

Üniversitemiz Altındağ Belediyesi tarafından 15-16 Temmuz 2023 tarihlerinde Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen "Üniversite Tanıtım Günleri" etkinliğine katıldı.

 

Devlet ve vakıf olmak üzere 68 üniversite ile çeşitli kurumların yer aldığı tanıtım fuarının açılışı 15 Temmuz'da gerçekleştirildi. 2. Üniversite Tanıtım Günleri’nin açılış programında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Bugün anlamlı bir gün, Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde geçen yıldan edinmiş olduğumuz tecrübelerle bu yıl ikincisini düzenlediğimiz “Üniversite Tanıtım Günleri’ne hepiniz hoş geldiniz.” sözleri ile katılımcıları selamlayan Balcı, “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü vesilesi ile aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. İki gün boyunca Ankara’dan ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen üniversitelerimiz gençlerimizle bir arada bulunacak. Öğrencilerimizin aklında bulunan sorulara cevap verecek. Bir hafta içinde açıklanacak olan YKS sınav sonuçları ile inşallah hakkınızda hayırlısı olur. En güzel kararı, en güzel sonuçları almanız temennisi ile hepinize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Açılış programı sonrasında Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ve beraberindeki heyet üniversite stantlarını ziyaret ederek, üniversite temsilcilerine başarılı bir etkinlik olması temennilerinde bulundu.

 

ÜNİVERSİTEMİZ STANDINA YOĞUN İLGİ

Aday öğrenciler ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği 2. Üniversite Tanıtım Günleri’nde Üniversitemiz temsilcileri tarafından aday öğrencilere Üniversitemiz bünyesinde bulunan bölüm ve programları, sosyal ve sportif imkânlar ile şehrimize ilişkin barınma, beslenme, ulaşım olanakları gibi konular hakkında bilgi verilerek tanıtım materyalleri dağıtıldı.

 

İki gün boyunca süren çeşitli yarışmalar, seminerler, müzik dinletileri ve bando gösterileriyle katılımcılarına keyifli anlar yaşatan etkinlik 16 Temmuz günü kapanış etkinliği ile sona erdi.

 

Menüyü Kapat