TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Doç. Dr. Mehmet Kokoç TÜBİTAK-ARDEB Danışma Kurulunda

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet KOKOÇ, 2023 yılı Haziran ayı itibariyle TÜBİTAK’a bağlı olan ve kısaca ARDEB olarak bilinen Araştırma Destek Programları Başkanlığı Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Grubu (SOBAG) Danışma Kurulu Üyesi oldu.

Söz konusu kurul, SOBAG kapsamındaki iş süreçlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla grubun görev alanına giren bilim dallarında ülke genelinde farklı üniversitelerde görevli seçkin ve alanında uzman bilim insanlarından oluşuyor.

TÜBİTAK’a ilgili destek programları kapsamında sunulan AR-GE niteliğine sahip görüşlerin derlenmesi, proje önerilerinin değerlendirilmesi ve denetlenmesi, desteklenen projelerin izlenmesi ve neticelendirilmesi gibi aşamalarda da danışma kurulu üyeleri etkin görevler üsteniyor.

Trabzon Üniversitesi ailesi olarak hocamızı tebrik ederken, yeni görevlerinin üniversitemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat