ÜNİ-DOKAP Üst Kurul Toplantısı Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirildi

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı-Üniversiteler Birliği (ÜNİ-DOKAP) 2021 yılı ilk Üst Kurul Toplantısı, Giresun Üniversitesi ev sahipliğinde çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Dönem Başkanı ve Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’nun yanı sıra, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgi, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşgun, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin, ÜNİ-DOKAP Genel Sekreteri Doç. Dr. Atilla Gürhan Çelik ve DOKAP Başkanı Hakan Gültekin katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda, DOKAP bölgesinde yer alan üniversiteler arasında eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, kültür, sanat, toplumsal hizmet ve bölgesel kalkınma ve gelişmeler konularında yürütülebilecek ortak çalışmalar ve projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.