TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Şalpazarı MYO'da Buruk Mezuniyet

Trabzon Üniversitesi Şalpazarı Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet töreni buruk ve duygu dolu bir anmaya dönüştü. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde Kahramanmaraşlı öğrenci Emrullah Kavak’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle programda kutlama ve eğlenceye yer verilmedi. Kendisi de bir depremzede yakını olan Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Çimer, törene katılarak yeni mezunları tebrik etti.

Depremde hayatını kaybeden Emrullah Kavak’ın isminin okunmasıyla salonda duygu dolu anların yaşandığı törende Şalpazarı Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan, Şalpazarı Belediye Başkan Vekili Metin Günay, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi Şube Müdürü Ahmet Koç, Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Gökmen Genç, Şalpazarı İlçesi Yükseköğretim Derneği Başkanı Ahmet Yüksel Gülay, Trabzon Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı personeli ile ilçe kurum amirleri, öğrenci velileri ve Şalpazarı esnafı bir araya geldi.

Şalpazarı Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dönüş Gençer yaptığı konuşmada bu zorlu süreçte kendilerine yardımcı olan öğrenci aileleri ve kurumlara minnet duygularını dile getirdi. Tören sonunda 6 şubatta meydana gelen depremler sonrası bölgede görev alan akademik personel ile aktif ve mezun öğrencilere teşekkür belgeleri verildi.  Trabzon İl AFAD Acil Durum Yönetim Merkezi Şube Müdürü Ahmet Koç’a plaket ve teşekkür; Trabzon Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Gökmen Genç’e, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına ve Şalpazarı Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Harun Kahveci’ye Şalpazarı Meslek Yüksekokulu’na desteklerinden ötürü teşekkür belgesi verildi. Ayrıca bölümlere katkıları olan ilçe esnafı ve halkı da teşekkür belgeleriyle onurlandırıldı.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında hazırlamış oldukları projeleri TÜBİTAK tarafından kabul görerek başarılı olan öğrencilerden Bekir Can Şimşek ile Çiğdem Dilli'ye ise başarı belgeleri takdim edildi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat