Şalpazarı MYO'da buruk mezuniyet

Üniversitemizin Şalpazarı Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni buruk ve duygu dolu bir anmaya dönüştü. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinde Kahramanmaraşlı öğrenci Emrullah Kavak’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle programda kutlama ve eğlenceye yer verilmedi. Kendisi de biri depremzede olan Hataylı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer törene katılarak yeni mezunları tebrik etti. Törende ayrıca Şalpazarı Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan, Belediye Başkan Vekili Günay, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi Şube Müdürü Ahmet Koç, Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Gökmen Genç, Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı personeli ile ilçe kurum amirleri, öğrenci velileri ve Şalpazarı esnafı bir araya geldi.

Okul birincisi Çiğdem Dilli yaptığı konuşmada hocalarına teşekkür ederken, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Dönüş Gençer ise bu zorlu süreçte kendilerine yardımcı olan öğrenci aileleri ile kurum ve kuruluşlara minnet duygularını dile getirdi. Tören sonunda 6 Şubat depremlerinde görev alan akademik personel ile aktif ve mezun öğrencilere teşekkür belgeleri verildi.  AFAD Acil Durum Yönetim Merkezi Şube Müdürü Ahmet Koç’a, Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Gökmen Genç’e, İtfaiye Dairesi Başkanlığına, Yüksekokul Kurucu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Harun Kahveci’ye MYO’da desteklerinden ötürü plaket verildi. Ayrıca bölümlere katkıları olan ilçe esnafına da teşekkür belgeleri takdim edildi. Depremde hayatını kaybeden Emrullah Kavak’ın ismi okunduğu anda salondan büyük alkış yükseldi.