Genç Yöneticilerden Rektörümüze Ziyaret

Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Ertuğrul Bayrak ve Trabzon Üniversitesi Öğrenci Derneği Başkanı Yağız Özsalih, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu’yu ziyaret etti. Ülkü Ocakları İl Başkanı Bayrak, yürüttükleri etkinlik ve çalışmalar hakkında bilgiler verirken üniversitemizin öğrenci temsilcileri ise karşılıklı istişare ve bilgi paylaşımı yoluyla yeni dönemde yüz yüze eğitime geçilmesi temennilerini dile getirdi. Gençlerin sosyal, sportif ve sanatsal konulara ilişkin dilek ve taleplerini not eden Rektörümüz de yeni fikirlere ve genç görüşlere büyük önem verdiklerini belirterek, “Akademik anlamda hem kadim bir geleneğe sahip eğitim-öğretim kurumuyuz, hem de kuruluş itibariyle sizler gibi genç bir üniversiteyiz. Toplum olarak genç yöneticilerin sayısını artırmalıyız" dedi.

Bu bilinçle toplumumuzun tüm gençlerini kucaklayıcı bir anlayışla çalıştıklarını belirten Âşıkkutlu, "Onların bu vatana, millete ve insanlığa faydalı bireyler haline gelmesi en büyük temennimizdir. Bu noktada bizlere önemli görevler düşüyor ve Trabzon Üniversitesi ailesi olarak bu bilinçle hareket ediyoruz. Bizler aynı zamanda gençlerin görüş ve tespitlerini dikkate alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü gençlerin sahip oldukları dinamik ve farklı bakış açısı bize de yeni ufuklar açabiliyor” vurgusunu yaptı ve ziyaretlerinden dolayı genç yöneticilere teşekkür etti.