TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemizden Başarı Gösteren Akademisyen ve Öğrencilere Teşekkür Belgesi

Dünyanın en etkili bilim insanları içerisinde yer alan Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi Temel Eğitim bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Muammer Çalık’a ve başarı gösteren akademisyenlerimiz ile öğrencilerimize Üniversitemizin 5. Kuruluş yıldönümü kutlamalarında teşekkür belgesi takdim edildi.

Stanford Üniversitesi bilim insanlarından Prof. Dr. John P. Loannidis ve araştırma ekibi tarafından Eylül 2022 yılı verilerine göre hazırlanan “Updated Science-Wide Author Databases of Standardized Citation İndicators” başlıklı makale verilerine göre Prof. Dr. Çalık, yaklaşık 50 milyon bilim insanı arasında yüzde 1,58’lik dilimde yer aldı.

Türkiye’de eğitim bilimleri alanında listeye giren iki akademisyen biri olan Çalık, aynı zamanda AD Scientific Index tarafından 2023 Turkey top 10.000 Scientist listesinde ülkemizde ilk bine girmeyi başardı.  Törende, Prof. Dr. Muammer Çalık’a dünyanın en etkili bilim insanları içerisinde yer alması sebebiyle teşekkür belgesi Trabzon Vali Yardımcısı Hacı Osman Hökelekli tarafından takdim edildi. 

Üniversitemizin kuruluşunun 5. yıl dönümünde üniversiteye maddi destek veren iş adamı Mehmet Kobya ile uluslararası düzeyde başarı elde etmiş, TÜBİTAK projelerinde destek almaya hak kazanmış ve sanatsal alanda ödüller almış akademisyenleri, spor alanında dereceler kazanmış öğrencileri teşekkür belgesi ile onurlandırdı.

Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen teşekkür belgeleri takdim töreninde Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu’nun fiziksel ve teknik alt yapısının tamamlanmasında üstün gayretleri bulunan sponsor iş adamı Mehmet Kobya’ya plaket ve teşekkür belgesi, Trabzon Vali Yardımcısı Ali Yavuz tarafından takdim edildi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen ise AD Scientific Index tarafından 2023 Turkey top 10.000 Scientist listesinde ülkemizde ilk bine girmeyi başaran akademisyenlerimizden Prof. Dr. Adnan Baki adına Doç. Dr. Temel Kösa’ya, Prof. Dr. Haluk Özmen, Prof. Dr. Muammer Çalık ve Prof. Dr. Hakan Şevki Ayvacı’ya teşekkür belgelerini takdim etti.

2022 yılı içerisinde TÜBİTAK 3005- Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destekleme Programı’na sunduğu projesi ile destek almaya hak kazanan Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sibel Er Nas’a; 1001 – Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Program’ına sunduğu projesi ile destek almaya hak kazanan Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Şevki Ayvacı’ya; 1001– Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı’na sunduğu projesi ile destek almaya hak kazanan Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Yazıcı’ya; 1001– Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı’na sunduğu projesi ile destek almaya hak kazanan Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Çakıroğlu’na; 1001– Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Program’ına Sunduğu Projesi ile destek almaya hak kazanan Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Aslan adına Prof. Dr. Faik Özgür Karataş’a; 1002- Hızlı Destek Programı’na sunduğu proje ile destek almaya hak kazanan Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ünal Çakıroğlu’na teşekkür belgeleri ise Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın tarafından sunuldu.

TRT Genel Müdürlüğü Müzik Dairesi Başkanlığı’na Türk Sanat Müziği repertuar kurulu tarafından bestelediği 16 sanat müziği eserinin tamamı “yayımlanabilir” bulunan Öğretim Görevlisi Özdemir Hafızoğlu’na, teşekkür belgesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı tarafından takdim edildi.

Üniversitemiz bünyesinde eğitim-öğretim gören ve başarılara imza atarak teşekkür belgesi almaya hak kazanan 16 öğrenci içerisinden törende bulunan öğrencilerden FİSU Üniversiteler arası Dünya Şampiyonası Karate Birincisi ve aynı zamanda Üniversiteler Arası Türkiye Şampiyonası Karate Üçüncüsü Keyda Nur Çolak’a;  Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası İkincisi Yaren Şahin’e; Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası İkincisi Aleyna Demirkır’a; Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası İkincisi Cansu Çakır’a teşekkür belgeleri ise İl Jandarma Komutanı Tuğg. Adem Şen tarafından takdim edildi.

İl dışında bulunmaları ve milli takım kampında olmaları nedeniyle törene katılamayan başarı kazanmış öğrencilere ise teşekkür belgeleri daha sonra takdim edilecek.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat