Rektörümüzden İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürlüğü’ne Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörü Prof. Dr. Bahar Yalın ile birlikte Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Saadettin Kaşıkçı’ya iade-i ziyarette bulundu.

İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve Bölge Müdürü Saadettin Kaşıkçı, Bölge Müdürlüğü ve Üniversitemiz bünyesinde yürütülen faaliyetler ile paydaşlık çerçevesinde iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz, Bölge Müdürü Kaşıkçı’ya yeni hizmet binası için hayırlı olsun temennilerini ileterek günün anısına hediye takdim etti.