Rektörümüzden Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörü Prof. Dr. Bahar Yalın ile birlikte yenileme çalışmaları tamamlanan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, Trabzon basınının ulusal ve yerel basın içerisindeki tarihi önemine ve etkin rolüne değinen Rektörümüz, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin şehrimizin köklü değerlerinden ve önemli dinamiklerinden biri olduğunu belirterek Cemiyet Başkanı Ersen Veda Küçük’e yenilenen hizmet binası için hayırlı olsun temennilerini iletti.

Başta basın ve iletişim alanı olmak üzere akademik, sosyal ve kültürel konularda paydaşlık ve kurumsal iş birliği anlayışının daha da geliştirilip güçlendirilmesine büyük katkı sağlayacağına vurgu yapılan ziyaret, Rektörümüzün basın mensuplarının sorularını yanıtlaması ve Cemiyet Başkanı Küçük’e günün anısına hediye takdiminin ardından sona erdi.