Trabzon İl Müftüsü Aydın’dan Rektörümüze İade-i Ziyaret

Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu’ya iade-i ziyarette bulundu.

Yakın zamanda Trabzon Müftülüğü görevine atanan Müftü Selami Aydın, kendisine daha önce hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu’yu makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette, üniversite ve müftülük arasında yapılacak faaliyetlerin önemine vurgu yapıldı ve deprem yardımları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Müftüsü Aydın, Rektörümüz Âşıkkutlu’ya çalışmalarında başlarılar dileyerek misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Kendisine yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektörümüz Âşıkkutlu, İl Müftüsü Aydın’a günün anısına “I. Uluslararası Geçmişten Günümüze Trabzon’da Dini Hayat Sempozyumu” kitabı hediye etti.