Üniversitemiz ile Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Arasında İş Birliği

Üniversitemiz ile Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında “Bilim ve Sanat Merkezlerinde Görev Yapan Öğretmenlerin Lisansüstü Eğitimlerine İlişkin İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Hazırlanan iş birliği protokolü, çevrim içi olarak düzenlenen törende Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül tarafından imza altına alındı.

İmzalanan protokol kapsamında, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı bilim ve sanat merkezlerinde görev yapan öğretmenlerin Üniversitemiz  bünyesindeki bölümlerde lisansüstü eğitim almalarına imkân sağlayarak güncel bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda Üniversitemizin imkân ve deneyimlerinden yararlanmaları ve lisansüstü eğitim ile elde ettikleri bilgi ve deneyimlerini bilim ve sanat merkezlerine aktarmaları amaçlanıyor.