TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Rektörümüz Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU Anadolu Ajansı’nın “Yılın Fotoğrafları” Oylamasına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Anadolu Ajansı (AA) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve AA muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafların oylamaya sunulduğu “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Oylama kapsamında “haber”, “spor” ve “yaşam” kategorilerinde yer alan toplam 76 fotoğraf arasından tercihlerini yapan Rektörümüz, haber kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım’ın “Ayasofya’da 86 Yıl Sonra İbadet”, spor kategorisinde Fecri Balık’ın “Lastiklerden Voleybol Sahası”, yaşam kategorisinde ise Muhammed Said’in “Muhammed Bebeğin Mutluluğu” isimli fotoğrafı için oy kullandı.

Oylama sonrasında AA muhabirlerine düşüncelerini aktaran Rektörümüz, Anadolu Ajansı’nın geleneksel hale getirdiği “Yılın Fotoğrafları” oylamasında haber, spor ve yaşam kategorilerinde yer alan fotoğrafların hepsinin birbirinden güzel ve kendine özgü özellikleri olduğunu belirterek tercihte bulunmanın zor olduğunu ifade etti.

Rektörümüz, açıklamalarının devamında Anadolu Ajansı’nın asırlık ve millî bir haber ajansı olduğunu vurgulayarak geçmişten günümüze kadar topluma haber hizmeti sunan AA çalışanlarına, yöneticilerine ve ayrıca geleneksel hale gelen bu anlamlı projede emeği bulunan herkese teşekkür etti.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat