TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemiz Yardımlarını Toplama Merkezine Ulaştırmaya Başladı

Ülkemizde meydana gelen deprem nedeniyle Üniversitemiz, toplanan yardımları Trabzon’daki toplama merkezine göndermeye başladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, Spor Bilimleri Fakültesi’nde teslim alınan yardımların paketleme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlarla birlikte hazırlık faaliyetlerine katıldı.

Yardım toplama aracının Valilik koordinasyonundaki toplama merkezine ulaştırıldığını belirten Rektörümüz Âşıkkutlu, Trabzon Üniversitesi’nin kurumsal olarak büyük bir gayret gösterdiğini dile getirdi. Üniversite personeline ve öğrencilere vefakâr ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür eden Rektörümüz Âşıkkutlu, “Depremden etkilenen vatandaşlarımıza yardımda bulunabilmek için özverili bir şekilde çaba gösteriyoruz. Çok kısa sürede organize olan, ellerinden geldiğince yardımda bulunmaya çalışan ve bize çeşitli malzemeleri ulaştıran herkese çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile yardım toplama merkezimize yardımlar gelmeye devam ediyor. Yardım toplamaya devam edeceğiz. Üniversite olarak tüm vatandaşlarımızı yardım kampanyamıza davet ediyoruz. Çadır, battaniye, ısıtıcı ve insani yardım malzemelerini en kısa sürede depremden etkilenen illere göndermenin gayreti içerisindeyiz.” dedi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat