TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemizden Depremzedelere Yönelik Ayni Yardım Kampanyası

Üniversitemiz tarafından depremzedelere yönelik “Ayni Yardım Kampanyası” başlatıldı. Yardımlar Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu’nda oluşturulan toplama merkezinde teslim alınmaya başlandı.

Merkezi ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, “Ülkemizin yaşadığı acı deprem nedeniyle "Ayni Yardım Kampanyası" başlattık. Bu kapsamda, deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırılmak üzere her türlü giysi, ayakkabı, battaniye, uyku tulumu, çadır, ısıtıcı, aydınlatma malzemeleri, mutfak malzemeleri, su, kuru gıda vb. yardımlar akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve çevredeki vatandaşlarımız tarafından üniversitemize ulaşmaya başladı. Yardımda bulunan herkese bu duyarlı davranışından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Yaşanan üzücü afet nedeniyle yapılan yardımların büyük önem taşıdığını vurgulayan Rektörümüz Âşıkkutlu, “Senato kararımız doğrultusunda bu zor günlerde vatandaşlarımız için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Spor Bilimleri Fakültemizde toplanan yardımlar ilk etapta perşembe gününe kadar 08.00-22.00 saatleri arasında teslim alınacak. Üniversitemizin başlattığı seferberlik ve dayanışma bağlamında, depremzede vatandaşlarımıza katkıda bulunmak isteyen herkesi “Ayni Yardım Kampanyası”na davet ediyoruz. Milletimize büyük geçmiş olsun diliyorum. Deprem gibi bu tür acı olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat