Akademik Düzeyde Bilimsel Araştırma Projesi Yazma Eğitimi

Üniversitemiz öğretim elemanlarının proje yazma ve yürütme noktasında sahip oldukları bilgi ve birikimi daha ileriye taşımak amacıyla; proje fikrinin oluşturulması, proje önerisinin hazırlanması, yüklenmesi ve takibi ile ilgili Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent GÜVEN koordinatörlüğünde üniversitemiz akademik personeline ve lisansüstü öğrencilerine yönelik TÜBİTAK 2237-B proje eğitimlerini destekleme programı kapsamında 5 farklı zaman diliminde “Akademik Düzeyde Bilimsel Araştırma Projesi Yazma Eğitimi” gerçekleştirilecektir. İlgili eğitim, etkinlikler serisi olarak organize edilmiş olup yüz yüze gerçekleştirilecektir. Etkinliğe yalnızca doktora yeterlik aşamasını geçmiş lisansüstü öğrencilerimiz ile doktorasını tamamlamış öğretim elemanlarımız katılabilecektir. Eğitime katılmak isteyen öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız aşağıdaki link üzerinden 4 Aralık 2023 tarihi mesai bitimine kadar kayıt yaptırabilir.

TÜBİTAK 2237-B

Akademik Düzeyde Bilimsel Araştırma Projesi Yazma Eğitimi

(Proje Koordinatörü: Prof. Dr. Bülent GÜVEN)

Eğitim Tarihleri